LAPORAN TARIKH LAHIR

  • Click to enlarge
LAPORAN TARIKH LAHIR

Tap to enlarge

RM50.00RM8.08


Product Information
Specification

Laporan Tarikh Lahir ini merupakan suatu sistem menggunakan platform MS Excel bagi menjana laporan berdasarkan tarikh lahir yang dimasukkan ke dalam format sistem yang disediakan.

Maklumat ringkas yang akan diperolehi menggunakan sistem janaan ini adalah :

1. Jenis Elemen anda samada Logam, Air, Api, Kayu atau Tanah.

2. Warna Aura anda dimana ia dapat membantu anda mengenalpasti warna-warna yang menaikkan aura dan menenggelamkan aura anda di dalam menjalani kehidupan sehari-hari. Pentingkah warna ini? Sekiranya anda lihat dari satu sudut, ia sedikit sebanyak memberi reaksi ke atas diri anda berkenaan perkara-perkara tertentu yang anda lakukan. Contohnya, apabila anda menghadiri temuduga dan anda mengenakan pakaian yang tidak menaikkan aura anda, kemungkinan penemuduga gagal untuk mengenalpasti karektor unik anda ketika hadir temuduga.

3. Mengenalpasti kod jutawan anda. Dalam perkara ini kita akan mengetahui samada kita jenis yang boleh menyimpan wang atau lebih kepada 'item collector".

4. Dapat mengetahui kekuatan dan kelemahan diri sendiri. Dengan cara ini kita akan dapat memperbaiki diri sendiri.

 

Pembelian melalui CDM atau online banking.

1. CDM - Sila masukkan wang berjumlah RM10.00 ke dalam akaun MAYBANK Geinwo Enterprise 5646 8710 9448

Ambil gambar slip dan WhatsApp ke +601120898979 dan berikan Nama Penuh, No Telefon dan Alamat Email untuk menerima fail tersebut dalam tempoh 24 jam. Maklumat yang tidak lengkap akan menyukarkan transaksi penerimaan fail anda.

2. Online Banking - Sila buat pindahan wang ke akaun MAYBANK Geinwo Enterprise 5646 8710 9448

Printkan resit dalam format PDF dan WhatsApp ke +601120898979 dan berikan Nama Penuh, No Telefon dan Alamat Email untuk menerima fail tersebut dalam tempoh 24 jam. Maklumat yang tidak lengkap akan menyukarkan transaksi penerimaan fail anda.

 

Product CodeLAPQ1OAI91
ConditionNew

Customer Reviews

This product hasn't been reviewed yet.

Write a review

Write Review

Please enter a valid email address.
This field is required.
Top

eCommerce by CubeCart