SENANGNYA BUAT DUIT

  • Click to enlarge
  • Click to enlarge
SENANGNYA BUAT DUIT

Tap for gallery

RM40.58RM27.59


Product Information
Specification

Buku ini ditulis untuk sesi perkongsian ilmu dan pengalaman penulis pada masa buku ditulis dan pada masa pengalaman itu dilalui. Kemungkinan kesesuaian kandungan buku ini kepada semua bergantung kepada cara penerimaan dan pendekatan yang digunapakai oleh anda sendiri terhadap teknik-teknik dan maklumat-maklumat yang telah dikongsi oleh penulis secara umumnya.

"Senangnya buat duit" tidak mungkin akan membantu anda untuk menjadi kaya raya dengan sekelip mata. Ia adalah satu proses yang perlu anda curahkan usaha dan kemahiran-kemahiran yang ada pada diri anda untuk mencapai cita-cita tersebut. Buku ini akan membimbing anda untuk mencapai impian itu tetapi bukan mengesahkan yang anda akan capai hanya dengan membaca sahaja isi kandungannya.

Buku ini didatangkan sekali dengan kemudahan menggunakan sistem atas talian yang dibangunkan oleh penulis sendiri secara PERCUMA. Sistem itu boleh dicapai dengan menaip alamat di 'web browser' anda :

http://rahsiapotensidiri.geinwo.com  

Username dan Password boleh diperolehi dengan membeli buku ini.

Harapan saya agar anda mendapat manfaat yang terbaik dari isi kandungan buku ini. Maklum balas anda sangatlah dialu-alukan tetapi diharap dalam konteks perkongsian pendapat. 

Shah Iskandar

2018

 

BOLEH DIDAPATI DI GOOGLE PLAYSTORE :
https://play.google.com/store/books/details?id=bOBTDwAAQBAJ

BOLEH DIDAPATI DI GOOGLE PLAYBOOKS :

https://play.google.com/store/books/details/SHAH_ISKANDAR_SENANGNYA_BUAT_DUIT?id=bOBTDwAAQBAJ 

Product CodeSENMTKDG60
ConditionNew

Customer Reviews

This product hasn't been reviewed yet.

Write a review

Write Review

Please enter a valid email address.
This field is required.
Top

eCommerce by CubeCart